I Stockholm finns det flera olika bingohallar att välja mellan. Det finns dem som endast erbjuder automatbingo och det finns dem som är mer traditionella där du spelar med brickor och utropare. Här kommer vi att presentera några av de allra bästa och största bingohallarna som finns i huvudstaden och alla är anslutna till SVEBICO vilket borgar för säkert bingospelande.

Bingo Fridhemsplan

Här spelar du fantastisk bingo i moderna lokaler som ligger centralt i Stockholm vid den stora knytpunkten Fridhemsplan. Detta är till och med den största bingohallen som finns i hela Sverige och det är nära till tunnelbana och bussar. Här kan man så klart både spela massor av bingo och umgås med andra bingospelare i deras café. Dem erbjuder hela två våningar sprängfyllda med bingo varje dag. I caféet kan du äta, fika och bara njuta av stunden. Varje dag spelas det storbingo både på kvällar och dagtid. Missa inte Bingo Fridhemsplan vid ditt besök i huvudstaden!

Bingo Hötorget

Detta är den mest centrala bingohallen i Stockholm och en av dem som funnits längst. Redan 1971 öppnade dem sina portar för omvärlden i lokalerna nere i tunnelbaneuppgången vid Hötorget. Här finns massor av spännande spel varje dag för alla som vill och har fyllt 18 år. Hallen ligger alltså nästan precis under stadens konserthus vilket ger den ett alldeles särdeles centralt läge. Hit hittar alla som vill spela bingo!

Bingo Högdalen

Vill du ta dig utanför tullarna för att spela bingo i en mer intim miljö så rekommenderar vi Bingo Högdalen. Här spelar man tillsammans med de större hallarna i en mindre och mer intim miljö. Det är nära till tunnelbanan i Högdalen centrum och för dig som kör bil är det inte heller långt att gå till parkeringen.

Vill du läsa om bingobollar kan du klicka här!